Onze fysiotherapeut voor kinderen is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met een leeftijd van 0 en 18 jaar. Vaak hebben deze kinderen een achterstand in hun bewegingsontwikkeling of problemen met bewegingsvaardigheden.

Daarbij helpen kinderfysiotherapeuten kinderen ook op sociaal-emotioneel vlak. Als kinderen bijvoorbeeld minder goed in sport en spel zijn, kunnen onze experts deze kinderen daarbij helpen. Daarbij kijken ze eventueel ook naar onderliggende oorzaken en staan in contact met andere zorgverleners waar nodig.

Bij kinderen van 0-2 jaar komt de fysiotherapeut aan huis behandelen. Hiervoor is een verwijzing nodig. Voor alle andere gevallen heeft u geen verwijzing nodig en wordt kinderfysiotherapie volledig vergoed uit de basisverzekering zonder eigen risico.

Fysiotherapie bij ziektes

Wij bieden ook verschillende speciale behandelingen aan bij ziektes zoals COPD en diabetes. Bij COPD patiënten wordt hierbij speciaal gelet op het verbeteren van de conditie en spierkracht, verminderen van de kortademigheid en het verbeteren van het effectief ophoesten van slijm. Bij diabetes patiënten ligt de focus op het stabiliseren van de suikerspiegel in combinatie met het verbeteren van de conditie en spierkracht. Check bij je zorgverzekeraar wat de mogelijkheden voor jou zijn.  

Neem contact op

Wij werken met een intakegesprek waarin we proberen de klacht inzichtelijk te krijgen om vervolgens het beste behandelplan voor u op te stellen. Voor een afspraak kunt u bellen met 1 van onze assistentes op 073 613 07 65 of mail ons met onderstaand contactformulier.

Neem contact op

Naam *

E-mailadres *

Ontvanger

Uw vraag of opmerking