De fysiotherapeut is een specialist van het bewegingsapparaat. Hij is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van problemen die met bewegen te maken hebben. Door verschillende oorzaken kunnen er beperkingen ontstaan die het normaal functioneren van het lichaam in de weg staan. De fysiotherapeut zal tijdens de eerste behandeling middels een vraaggesprek achterhalen wat de achterliggende klacht is. Aan de hand van het vraaggesprek een specifiek onderzoek doen naar de oorzaak van de klachten. Op basis daarvan wordt in samenspraak met u een behandelplan opgesteld. Daarbij maken wij gebruik van de verschillende expertises die wij binnen ons gezondheidscentrum kunnen bieden en zal er indien nodig een multidisciplinair behandelplan worden opgesteld.

U kunt bij de fysiotherapie terecht voor behandelingen van klachten aan de rug, nek, schouders, elleboog, pols, heupen, knieën en enkels. Ook met bepaalde ziektebeelden kunnen wij u van dienst zijn, bijvoorbeeld: COPD, revalideren na operaties, enz.

Prijzen

Wij zijn aangesloten bij alle verzekeraars in Nederland. Als u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie hoeft u bij ons niets te betalen. Wij declareren dan direct bij de verzekeraar. Als u geen aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie dan moet u de behandelingen zelf betalen. Zie de prijslijst hier onder in tabel 1.

Openingstijden fysiotherapie

Maandag: 08.00 – 18.00
Dinsdag: 08.00 – 21.00
Woensdag: 08.00 – 17.00
Donderdag: 08.00 – 18.00
Vrijdag: 08.00 – 17.00
Zaterdag: 08.00 – 12.30
Zondag: gesloten

Tabel 1: Prijzen fysiotherapie indien u niet aanvullend verzekerd bent.

Dienst Tarief
Zitting Fysiotherapie €32,00
Zitting Manuele Therapie €42,00
Zitting Kinderfysiotherapie €45,00
Eenmalig Fysiotherapeutisch onderzoek €64,00
Toeslag behandeling aan huis €10,00
Intake en onderzoek na screening €25,00
Screening €10,00
Intake en onderzoek na verwijzing €35,00
niet nagekomen afspraak €32,00

Onze fysiotherapeuten

Peer Greve

Natja Vugts

Stef Langen

Kim van der Aa

Marieke Roest

Marta Bijsterveld

Heeft u een vraag of is er een onduidelijkheid? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen

Neem contact op